Interior Design, Graphic Design and Project Co-ordination
2018
Outer Ring Road, Bangalore
Program - Restaurant Design
Status - Completed
Built-up Area - 2800sft

‘SANTORINI’

The client had a strong intention to base the restaurant aesthetics on a town in Greece called Santorini.
We were particularly interested in the amalgamation of graphic design and interior design, and we placed particular importance on the element of water in this project.

We based the concept out of three levels:

. Santorini's adjacency to water. Using this element we derived the wave patterns in the false ceiling

. Abundance of lime in Santorini. We derived the use of lime in hand plastered walls

. Santorini's affiliation with the colour blue. We derived the mood board across both Interior and Graphic Design

This enabled a holistic design solution for both interior and graphic design.

© 2018 The Hull, all rights reserved.